toto

Kemas Kini Kecederaan New England Patriots QB Mac Jones: Terseliuh Pergelangan Kaki Tinggi Boleh Bererti Beberapa Permainan Tersingkir

Dalam permainan aneh pada pemanduan serangan terakhir permainan untuk New England Patriots, quarterback Mac Jones mengalami kecederaan buku lali kiri dan melompat keluar dari padang permainan dalam kekalahan 37-28 menentang Baltimore Ravens.

Mac Jones Kecederaan Buku lali New England Patriots Kemas Kini Terseliuh Buku lali Tinggi gagak
Quarterback New England Patriots Mac Jones memerlukan bantuan untuk  Pengeluaran SGP dari padang di Stadium Foxboro selepas mengalami kecederaan buku lali menentang Baltimore Ravens. Jones dijangka terlepas masa kerana terseliuh buku lali yang tinggi. (Imej: AP )
X-ray awal adalah negatif pada hari Ahad. Jones menjalani MRI pada hari Isnin, mendedahkan tahap keterukan kecederaan itu. Dia disahkan mengalami terseliuh buku lali yang tinggi.

The Patriots menunjukkan tiada jadual waktu untuk pemulihannya. Jones dijangka menghabiskan masa di IR, tetapi ketua jurulatih Bill Belichick tidak akan mengesahkan atau menafikan rancangan masa depan mereka.

Sehingga kami mendapat lebih banyak maklumat, saya tidak akan membuat spekulasi liar mengenai apa yang akan berlaku atau tidak,” kata Belichick semasa wawancara radio pada pagi Isnin.

Brian Hoyer, quarterback sandaran di belakang Jones, dijangka bermula pada Minggu 4 untuk Patriots menentang Green Bay Packers.

Rookie Bailey Zappe, pilihan pusingan keempat dari Kentucky Barat, memulakan musim sebagai quarterback rentetan ketiga Patriots. Jika Patriots tidak membawa masuk quarterback veteran yang lain, Zappe akan dinaikkan pangkat ke tugas sandaran.

Oddsmakers menjangkakan bahawa Jones boleh terlepas beberapa perlawanan, menjejaskan pasaran hadapan NFL. The Patriots menyaksikan niaga hadapan Super Bowl LVII mereka tergelincir daripada +5000 kepada +7000, menurut kemas kini terkini oleh DraftKings.

Patriots Bermula 1-2
The Ravens menewaskan Patriots 37-26 dalam pertarungan skor tinggi 1-1 pasukan. Patriots adalah +2.5 anjing rumah di Foxboro menuju ke Minggu 3.

The Patriots melonjak ke hadapan 10-7 pada suku kedua hasil sentuhan bergegas tiga ela daripada Jones. The Ravens mendahului 14-13 pada separuh Result SDY masa, tetapi Patriots menjaringkan gol pendaratan pada pemanduan tujuh permainan, 75 ela untuk membuka suku ketiga. Patriots mendahului 20-14, tetapi itu akan menjadi pendahuluan terakhir mereka.

The Ravens menarik diri pada suku ketiga dengan 17 mata yang belum dijawab. Patriots mengurangkan defisit kepada 31-26 pada awal suku keempat sebelum Lamar Jackson menutup pintu dengan bangkit semula dengan mendarat sembilan ela untuk Ravens lewat pada suku keempat.

Jackson melambung empat touchdown dan bergegas untuk satu lagi dalam kemenangan itu. Dia mendahului Ravens dengan 107 ela bergegas dan menambah 218 ela hantaran dalam kemenangan jalan raya.

Jones bergelut menentang Ravens dan melemparkan tiga pintasan dan sifar sentuhan dalam kekalahan itu. Dia melengkapkan 22-dari-32 hantaran untuk 321 ela, tetapi Patriots membenarkan tiga guni.

Jones mengalami kecederaan buku lali pada serangan terakhir pasukan Patriots dalam permainan. Dia melemparkan pintasan ketiganya dalam permainan, yang memastikan kemenangan buat Ravens. Jones bertembung dengan penjaga garisan Ravens, Calais Campbell dan melompat keluar padang untuk mengelak daripada meletakkan sebarang tekanan pada buku lalinya.

“Saya hanya cuba untuk mendapatkan tekanan kepadanya, memukulnya, membuat dia tidak selesa dan membuat dia melemparkan pemintas,” kata Campbell selepas perlawanan. “Itu hanya permainan bola sepak yang bagus. Saya benci melihat dia terluka. Itulah bahagian yang paling teruk dalam permainan ini.”

Walaupun Jones keluar dari padang seorang diri, rakan sepasukan membawanya ke bilik persalinan selepas perlawanan.

Lompatan Spread Mata Patriots/Packers Selepas Kecederaan Jones
Hoyer ialah lelaki seterusnya pada carta kedalaman. Dia telah diturunkan ke Keluaran HK tugasan quarterback sandaran selama tujuh musim bersama Patriots. Hoyer mempunyai rekod kerjaya 16-23 sebagai pemula semasa berkhidmat dengan Cleveland Browns, Houston Texans, dan Chicago Bears.

Brian sudah lama berada di sini,” kata pusat David Andrews kepada ESPN. “Saya sangat menghormati cara dia masuk dan bekerja setiap hari dan membuat persediaan seperti dia akan bermain.”

Westgate SuperBook membuka barisan pandangan ke hadapan Minggu 4 dengan Packers dipasang sebagai kegemaran -6.5 di rumah menentang Patriots. Pada petang Ahad, Westgate melaraskan garisan kepada -7.5. Apabila tayangan semula video Jones terpincang-pincang di luar padang membuat pusingan, talian dengan cepat bertukar kepada -8.5. Menjelang penghujung permainan Bola Sepak Malam Ahad , petaruh awal menolak garisan kepada -9.5.

Selepas Ian Rapoport dari Rangkaian NFL mengesahkan keputusan MRI pada pagi Isnin, barisan Westgate dalam permainan Patriots/Packers beralih kepada -10.5. Di DraftKings, garisan itu mencapai -11.